Header

Győrújbarát Község Önkormányzata

Telefon: +36 96 / 543 - 651
Mobil: +36 / 20 457 8084
E-mail: titkarsag@gyorujbarat.hu
Régi weboldal (archívum)
Logo
Szakmai út Bajorországba – Idegenforgalmi létesítmények kiépítése, felújítása és korszerűsítése

Tisztelt Vállalkozók!

 

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a Bayern International (Bajor Gazdaságfejlesztési Társaság) támogatásával megvalósuló nemzetközi projekt keretében egy ötnapos szakmai utat szervez Bajorországba „idegenforgalmi létesítmények kiépítése, felújítása és korszerűsítése” témájában.A programon előadások és céglátogatások keretén belül lehetőség nyílik a tapasztalatcserére, valamint bajor vállalatok termékeinek és szolgáltatásainak megismerésére.

A szakmai útra, amely 2017. április 3-7. között kerül lebonyolításra, idegenforgalmi intézmények, szállodák, szervezetek, vállalkozások és beszállítók, ill. turisztikai beruházásokat tervező szervezetek, intézmények jelentkezését várjuk. Mivel a résztvevők száma korlátozott, ezért a végleges döntés az út résztvevőiről a projekt finanszírozója, a Bajor Gazdasági Minisztérium hatáskörébe tartozik.

Részvétel díj 240,- EUR + ÁFA, amely a szakmai programokon való részvételt (német-magyar tolmácsolással), a szállást, a helyszíni csoportos közlekedést és a programban szereplő étkezéseket foglalja magában. A résztvevőknek ezen kívül a kiutazás költségeit kell állniuk. Az utazás előkészítésében kamaránk segítséget nyújt egy csoportos út megszervezésével.

A szakmai úton való részvétel csak abban az esetben lehetséges, amennyiben a résztvevő a teljes programon biztosítani tudja a jelenlétét.

Az út előzetes programtervét az alábbi linken töltheti le: előzetes programterv. A végleges program a résztvevők igényeinek figyelembe vételével kerül kialakításra, amelyek felméréséhez a jelentkezőket egy kérdőív kitöltésére kérjük. Részvételi szándékát a kérdőív kitöltésével és visszaküldésével jelezheti felénk. A kitöltött, visszaküldött kérdőív egyben kötelezettségvállalást is jelent a részvételre. A végleges program a beérkezett kérdőívek kiértékelése után, az igények figyelembe vételével kerül kialakításra.

További információk, többek között a letölthető kérdőív, honlapunkon elérhetőek: Szakmai út Bajorországba – Idegenforgalmi létesítmények építése, felújítása és korszerűsítése. A kérdőív a lap alján, a letöltések címszó alatt található.

Jelentkezési határidő: 2017. február 3.

Kérdések esetén természetesen készséggel állunk rendelkezésére a (06-1) 345-7618-as telefonszámon vagy a szabo@ahkungarn.hu e-mail címen.

Üdvözlettel

Balogh Ilona                                                    Szabó Erika

ügyvezető igazgató helyettes                        projektvezető

üzletfejlesztési osztályvezető

Marktberatung

Üzletfejlesztés

Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

H-1024 Budapest, Lövőház u. 30.

Tel: +36/1/3457-618

Fax: +36/1/3457-651

E-Mail: szabo@ahkungarn.hu

www.duihk.hu