Header

Győrújbarát Község Önkormányzata

Telefon: +36 96 / 543 - 651
Mobil: +36 / 20 457 8084
E-mail: titkarsag@gyorujbarat.hu
Régi weboldal (archívum)
Logo
Szakmai út Németországba – megújuló energiák hasznosítása

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a berlini székhelyű energiewaechter GmbH–val együttműködésben szakmai utat szervez Németországba önkormányzatok, cégek, szakmai szervezetek és szövetségek képviselői, valamint politikai és gazdasági döntéshozók számára 2016. november 14-17. között. A program a Német Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) támogatásával valósul meg, és célja, hogy megoldásokat mutasson a bio-, a nap- és a geotermikus energia hasznosításának lehetőségeire.
A szakmai út egy rendezvénnyel kezdődik, amely során német szakemberek tartanak előadásokat a témában. Az út további két napján megvalósult projektek és gyakorlati példák megtekintésére, valamint intézménylátogatásokra kerül sor. A szakmai út záró napján a résztvevők felkeresik az EnergyDecentral nemzetközi szakkiállítást Hannoverben. Az EnergyDecentral széleskörű áttekintést nyújt szakemberek és beruházók számára a decentralizált energiaellátás termékeiről és szolgáltatásairól. Az elmúlt évben a kiállításon 650 kiállító képviseltette magát 23 országból. A programtervet a honlapunkról letölthető dokumentumok között találja (a programban lehetnek változások).
A szakmai úton való részvétel díja 29.800,- Ft + ÁFA/fő, ezen kívül a résztvevőknek a kiutazás és a szállás költségét kell állniuk. Kamaránk segítséget nyújt az utazás előkészítésében egy csoportos repülőút megszervezésével, valamint szállodai szoba foglalásával (részletek a mellékelt tájékoztatóban). Az út során a német-magyar tolmácsolás biztosított. A csoportot kamaránk munkatársa is elkíséri.
További információ, program, valamint jelentkezési lehetőség honlapunkon elérhető: Szakmai út Németországba – megújuló energiák hasznosítása.
Amennyiben szeretne jelentkezni a szakmai útra, kérjük, hogy a letölthető jelentkezési lapot és a „Részvételi információk” dokumentumot kitöltve és aláírva küldje vissza kamaránknak (faxon vagy e-mailben) legkésőbb 2016. szeptember 2-ig. További felvilágosítással készséggel állunk rendelkezésére a +36 1 345 7618-as telefonszámon valamint a szabo@ahkungarn.hu e-mail címen.

Üdvözlettel

Balogh Ilona Szabó Erika

ügyvezető igazgató helyettes projektvezető

üzletfejlesztési osztályvezető

Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

H-1024 Budapest, Lövőház u. 30.

Tel: +36/1/3457-618

Fax: +36/1/3457-651

E-Mail: szabo@ahkungarn.hu

www.duihk.hu