Header

Győrújbarát Község Önkormányzata

Telefon: +36 96 / 543 - 651
Mobil: +36 / 20 457 8084
E-mail: titkarsag@gyorujbarat.hu
Régi weboldal (archívum)
Logo
FELHÍVÁS! – Győrújbarát, Csordahajtó út, Fenyves u. és Felső Paperdő u. útépítési munkáihoz kapcsolódó ideiglenes forgalomkorlátozás bevezetése.

FELHÍVÁS!

 

Tisztelt Győrújbaráti Lakók!

Tárgy: Győrújbarát, Csordahajtó út, Fenyves u. és Felső Paperdő u. útépítési munkáihoz kapcsolódó ideiglenes forgalomkorlátozás bevezetése.

 

Értesítjük Önöket, hogy a STRABAG Általános Építő Kft., mint kivitelező a tárgyi projekt keretben 2024.02.12. – 05.24. között útépítési munkálatokat végez.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kivitelezési munkálatok teljes ideje alatt, ideiglenes forgalomkorlátozás kerül bevezetésre (I. ütem).

A tárgyi munkaterületre vonatkozó általános forgalomkorlátozáson (I. ütem) felül, az egyes építési szakaszokra külön forgalomkorlátozás is kiépítésre kerül, az alábbiak szerint:

  • ütemben a Csordahajtó út 75m-es szakaszán félpályás zárás, a forgalom jelzőlámpás irányítása mellett 1 hónap tervezett időtartamra (február vége – március vége)

 

  • ütemben a Felső Paperdő utca 200m-es szakaszának teljes lezárása a Csordahajtó és Gyurgyalag u. között 2,5 hét tervezett időtartamra (március közepe – március vége).

 

  • ütemben a Fenyves utca 300m-es szakaszának teljes lezárása a Felső Paperdő és a Fenyves u. 27.sz. között 2,5 hét tervezett időtartamra (várhatóan április közepe – április vége).

A teljes zárások esetén a terelőút, a Gyurgyalag és Panoráma utcák irányában.

Kérjük a közlekedők fokozott figyelmét, forgalomkorlátozási szabályok betartását és türelmét az útépítéssel érintett helyszíneken.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Tisztelettel:

STRABAG Általános Építő Kft.

 

Győrújbarát, Fenyves utca és Felső Paperdő utca útépítési munkáihoz ideiglenes forgalomtechnikai tervdokumentáció