Header

Győrújbarát Község Önkormányzata

Telefon: +36 96 / 543 - 651
Mobil: +36 / 20 457 8084
E-mail: titkarsag@gyorujbarat.hu
Régi weboldal (archívum)
Logo
Friss Jazz Ünnep 2.

Januárban ismét új borokkal indul az év

A Pannonhalmi Borvidék 13 pincészetének mintegy 40 tételét kóstolhatják meg 2019. január 12. szombaton 18.00-24.00 óra között a győrújbaráti Művelődési Házban. A hivatalos megnyitó során Mr. Glasso – Varga Bence Éneklő poharak című rövid koncertjével indul a program. A 2. Friss Jazz Ünnep eseményén a hazai jazz-élet két fiatal szereplője, Lakatos Gabi-Sárosi Áron Voice&Bass duója folytatja a koncertek sorát, majd pedig a Pankastic nagykoncertje az est fő programja. A jazz és a django-pop stílus mellett gasztronómiai utazásra is hívjuk vendégeinket, melyben a helyi borok ihletésében született főétel és desszert kerül tányérra Horváth Csaba mesterszakács ötletei alapján. A sétáló borkóstoló mellett a helyi sörök, sajtok is helyet kapnak a Művelődési Ház galériáján, valamint meghívásunkat elfogadva a Törley Pezsgőmanufaktúra tételeit és különleges borkoktélokat is kóstolhatnak vendégeink.

A programra érkezve már különleges látványvilág fogadja vendégeinket, hiszen külső fényfestés és egy Tesla S modell várja a Művelődési Házhoz érkezőket. Az autót a Tesla Élményvezetés csapata hozza el nekünk és egy szerencsés vendégünk családjával belépőjegyének megvásárlásával és a nyeremény szelvény leadásával megnyerheti a prémium élményvezetést ezzel a csodálatos autóval. Az ajándékkártya sorsolása a Friss Jazz Ünnep estéjén 22.30 órakor várható.

 1. Friss Jazz Ünnep rangos seregszemléjén bemutatkozó borászatok, pincészetek:
 2. Ács Pincészet
 3. Cseri Pincészet
 4. Hangyál Pince
 5. Herold Pince
 6. Németh Borház
 7. Pannonhalmi Apátsági Pincészet
 8. Pécsinger Szőlőbirtok
 9. Rozmaring Pince
 10. Sárkánylyuk Pincészet
 11. Soós Pincészet – Szent Donát Borház
 12. Szemenyei Pincészet
 13. Tar Pincészet
 14. Vaszary Pincészet

 

Rendezvényünkben változás, hogy a kóstoláshoz szükséges címeres boros üvegpohár 1.000 Ft ellenében kerül kiadásra, melyet az est végén leadáskor teljes összegben visszafizetünk vendégeinknek. Belépő jegyek elővételben 6.000 Ft, a helyszínen a rendezvényt megelőzően 7.000 Ft értékben vásárolhatók. Van mód előzetesen jegyet foglalni, ezt írásban a szervezes@gyorujbarat.hu címre küldött igényléssel lehet megtenni. A jegyek átvétele 2018. december 10-től a Művelődési Házban és Könyvtárban nyitvatartási időben lehetséges. Jegyek korlátozott számban vásárolhatók.

Várjuk Önöket is a Pannonhalmi Borvidék legfrissebb eseményére 2019. január 12. szombaton 18.00-24.00 óráig.