Header

Győrújbarát Község Önkormányzata

Telefon: +36 96 / 543 - 651
Mobil: +36 / 20 457 8084
E-mail: titkarsag@gyorujbarat.hu
Régi weboldal (archívum)
Logo
TeSzedd szemétgyűjtés felhívás

TeSzedd szemétgyűjtés felhívás
1 MÁRCIUS 2019

Tisztelt Győrújbaráti lakosok!
A Győrújbaráti Polgármesteri Hivatal dolgozói az idén is részt vesznek a TeSzedd! mozgalom eseményén.
A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár nyolcadik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei. Azért szervezik meg ezt az eseményt minden évben, hogy közösen megtisztítsuk szűkebb-tágabb környezetünket.
A tervek szerint 2019. március 19-én, kedd délelőtt 9.00 óra és 14.00 óra között legalább két 10 fős csoportban szedjük a szemetet Győrújbarát bekötő úttól Győrújbarátra vezető mindkét út (Csanak felől, Győr felől) mindkét oldalán, illetve Nyúl felől Győrújbarátra vezető út mentén.

A találkozási pont: 9081 Győrújbarát, Liszt F. u. 9. 9 óra
A Civil szerveződések 2019. április 06-án, szombaton délelőtt 9.00 óra és 13.00 óra között gyűjtik a szemetet, ezen időponthoz is lehet csatlakozni.

Zsákokat, kesztyűt a szervezők biztosítanak, láthatósági mellényről mi gondoskodunk.
Amennyiben kedvet érez arra, hogy egy jó hangulatú – reméljük esőmentes – eseményen részt vegyen, ráadásul ezzel hozzájáruljon településünk szebbé tételéhez, csatlakozzon hozzánk!
Kérjük részvételi szándékát, illetve kérdéseit küldje el elektronikus levélben a Hivatal szervezőjének, Kolozsvári Gábor településmérnöknek a telepulesmernok@gyorujbarat.hu e-mail címre!
Tegyünk együtt Településünkért!